Esteu aquí

L'Esbart mes a + Setembre 2020

L’ESPAI DEL SOCI I LA SÒCIA

Inici de curs

En primer lloc, cal dir que si l’Esbart pot encarar un inici de curs a aquestes alçades és gràcies al suport, tant moral com econòmic, que els socis i sòcies han aportat des del passat 14 de març, quan la pandèmia va fer tancar les portes de l’entitat.

La preparació de l’inici de curs ha estat molt diferent aquest any, sens dubte una mica més complicada, però no per això l’equip de l’Esbart li ha posat menys il·lusió. Al contrari, després de sis mesos sense dansa al local, tothom té moltes ganes de treBALLAR perquè aquest curs funcioni amb una nova normalitat.

Amb aquest objectiu, l’Esbart ha elaborat un protocol de funcionament davant el marc COVID-19 que estableix unes normes bàsiques de desenvolupament i organització perquè l’entitat sigui un lloc segur per a tots els usuaris i usuàries.

 

ANDANÇA

Reunió de famílies

El passat dimecres va tenir lloc la reunió de famílies que Andança organitza cada any a principi de curs; aquesta vegada de forma telemàtica i organitzada en dos torns per facilitar la participació dels assistents.

En aquesta reunió, es va presentar l’equip i es va parlar, principalment, dels punts més importants del protocol i tots els canvis que ha hagut de fer l’Esbart, com a entitat i com a local, per poder començar el curs de forma segura, com ara fer una sala nova a la seu social o un canvi d’horari de classes per poder fer les entrades i sortides de forma esglaonada.

 

I TAMBÉ...

Inici de Cos de Dansa

El Cos de Dansa va iniciar els seus assajos el passat 15 de setembre. Es van refent ràpidament del confinament reprenent l'activitat, i amb ganes d'oferir dansa, ja que pel moment serà l'únic grup amb possibilitat d'actuar amb públic.

Aquest curs, Cos de Dansa també estrena instagram, @cosdedansa.esbartstc , on els podreu seguir amb més detall i compartir-los.