Esteu aquí

Informació Ballades

BALLANT PERQUÈ ENS MIRIN 2019 _ QUE BALLI TOTHOM!

El Ballant perquè ens mirin és la ballada que fem cada dos anys al Teatre Auditori de Sant Cugat, on hi participen tots els i les alumnes d'Andança i de l’Esbart. Enguany, aquesta ballada tindrà lloc el dissabte 6 d'abril.

Ens encantaria poder comptar amb tots els balladors i balladores de l’escola, ja que creiem que el fet de ballar al Teatre-Auditori és una experiència molt enriquidora i especial per a tothom. També creiem que és una bona oportunitat perquè veieu el treball global que es fa tant a Andança com a tots els grups de l’Esbart Sant Cugat.

En aquesta edició, tornarem a comptar amb música en directe, aquesta vegada de la mà del grup de música folk RIU.

 

Dades importants de la ballada

Data: Dissabte 6 d'abril

Hora d'inici de l'espectacle: ATENCIÓ! Farem dues sessions!

  • Sessió 17h: Escoles Santa Isabel, La Mirada, Collserola, Ciutat d’Alba, Joan Maragall i Pins del Vallès, i grups de l’Esbart a partir de 3r fins a Sèniors.
  • Sessió 19:30h: Escoles Pi d’en Xandri, Olivera, Gerbert D’Orlach, La Floresta, Turó de Can Mates, i grups de l’Esbart des de P3 fins a Sèniors.

Assaig general: el mateix dissabte 6 d'abril al matí. (Més endavant informarem tant dels horaris de l'assaig general com de l'horari de trobada per a la ballada).

Venda d’entrades: Cal comprar entrades per venir a veure aquest espectacle. Es podran comprar a partir de dimarts 5 de març a partir de les 11h del matí.

  • Per internet: www.tasantcugat.cat
  • o a l’Oficina de Turisme (Pl. d’Octavià, s/n. Portal Major del Monestir).

Preu de l’espectacle: 10€ general, 8€ amb descompte de soci.*

 

*Cada ballador/a soci de l’Esbart disposa de dues entrades a 8€. Per poder gaudir del descompte per a socis, les entrades només es podran comprar a l’Oficina de Turisme presentant el val de descompte que cal demanar a la secretaria de l'Esbart.

En cap cas es farà reserva d’entrades, ja sigui de tipus general o per a socis.

 

Cal signar, abans del divendres 15 de març, l'autorització dels drets d’imatge perquè els balladors i balladores puguin sortir al vídeo i les fotos de l’espectacle. I cal portar aquesta autorització al mestre/a, a la secretaria de l’Esbart, o bé que enviar-la escanejada a andanca@esbartsantcugat.cat