Esteu aquí

CORcum DANSA

DESCRIPCIÓ DE L'ESPECTACLE

Corcumdansa és el fruit de la col.laboració entre el Cos de Dansa de l’Esbart St. Cugat i el Cor Aglepta, dos grups amateurs integrats per gent jove amb uns objectius artístics d’alt nivell i amb ganes de crear un espectacle original i dinàmic que no deixi indiferent a l’espectador.

Partint d’un repertori de música de compositors dels segles XX i XXI escrit per a cor de veus blanques i pensat per a ser interpretat en sales de concert, l’espectacle busca descontextualitzar cadascuna de les obres, aprofitant la riquesa de les coreografies per a donar una visió diferent de la música, convidant al públic a aproximar-s’hi des d’un punt de vista poc habitual.

Cos de Dansa en un moment de l'espectacle

El muntatge provoca al públic evocant emocions diverses i portant a l’espectador a experimentar la música d’una manera molt més “física” del que hom pot esperar en un concert de cant coral tradicional. Els petits tocs d’humor i els mesurats efectes de llum acaben de donar la força i la frescor a un espectacle que situa 20 ballarins i 20 cantants dalt de l’escenari que fan que el públic gaudeixi d’una experiència sonora i visual realment original.

A QUI VA DIRIGIT?

Corcumdansa és un espectacle dirigit tant a públic juvenil com adult i pensat per a ser representat en teatres o escenaris de dimensions mitjanes (veure necessitats tècniques). La durada de l’espectacle és d’uns 50 minuts, tot i que, gràcies al seu format, es pot representar en una versió reduïda (20 o 30 minuts), molt adequada per a ser inclòs en tota mena d’actes (entregues de premis, actes d’empresa…).

Dossier artístic/tècnic CORcum Dansa: Descarrega aqui.